• Специалната оферта

    От понеделник до четвъртък (4 нощувки)- 2400лв./цената включва: джакузи, басейн и сауна

  • Собствена зеленчукова градина

    През летният сезон разполагаме със собствена зеленчукова градина

  • Добре дошли

    Къщи за гости Стара Голица са луксозни и необикновени по вид. Построени с много вкус и изящество, разположени в подножието на източна стара планина. Изключително тихо и спокойно място за вашата почивка.

Удобства на къщата за гости

Еко пътеки за разходка

Тези пътеки са идеалното място за всички любители на природата и желаещи да се насладят на спокойствието и красотата на околната среда.

Личен готвач

За да осигурим пълното удоволствие на нашите гости, разполагаме със специално нает готвач, който може да се грижи за приготвянето на обеди и вечери.

Просторна сауна и басейн

Къщите за гости Стара Голица Ви предоставят уникална възможност за релаксация както през топлите, така и през студените месеци. Със своя отопляем басейн и сауна, нашето място е идеално за студените месеци.

Джакузи

Насладете се на комфорта на нашата къща за гости, оборудвана с модерено джакузи, което ще ви осигури истинско удоволствие и релаксация след дълъг ден.

Домашно месо, изпечено на пещ

Насладете се на релакс сред природата и уникалния вкус на домашно месо, изпечено на пещ. Класически начин на приготвяне, което придава неповторим аромат и крехкост. Предлагаме Ви изпичане на пещ на домашно месо – агнешко, заешко, свинско и пилешко.

Промоции

  1. Промоция от понеделник до четвъртък (4 нощувки)– 2400лв/цената също включва: сауна, джакузи и басейн

Спортен риболов

За всички любители на риболова и наши гости, на 13км. /15 минути с кола/ от Къщи за гости Стара Голица се намира язовир в село Кривини.

За нас

Къщата е построена на два етажа,първия е от камък и разполага с коридор ,две стаи с общ санитарен възел. Стаите са обурудвани с по една спалня, плюс едно единично разтегателно кресло. Втория етаж е направен изцяло от смърчови дървени трупи. Разполага с коридор,три спални всяка, от които със собствен санитарен възел. Къщите на имат генератор за електроенергия, предоставящ надежден ток при всяко спиране на електричеството.

Научи повече

Страхотна Локация

Нашата локация се намира в прекрасното село Голица, в община Долни Чифлик. Това е истински рай за любителите на природата. Селото е разположено в подножието на източната част на Стара планина, околу което се простира изумителна природа и еко пътеки. В близост до нашите къщи за гости ще откриете множество изградени чешми с изворна вода. Селото се гордее също така и с най-старата църква в този район, която представлява историческа и културна забележителност.

Научи повече

Отзиви

Резервирайте СЕГА вашата почивка в Голица!

Птичи поглед на къщите за гости