За нас

Нашите къщи за гости

Къщата е построена на два етажа,първия е от камък и разполага с коридор ,две стаи с общ санитарен възел.стаите са обурудвани с по една спалня, плюс едно единично разтегателно кресло. Втория етаж е направен изцяло от смърчови дървени трупи. Разполага с коридор,три спални всяка, от които със собствен санитарен възел. Описание на стаите:

  • две стаи със спалня и едно единично разтегателно кресло
  • една стая със спалня, двуетажно легло и едно единично разтегателно кресло
    капацитета на къщата е 17 човека.

В близост до къщата е изградено просторно барбекю с професионално кухненско обурудване. Във вътрешната му част то може да събере 24 човека, а извън него е изградена голяма козирка под, която са поставени пейки и маси за 30 човека.

Къщата има широк и просторен двор, отопляем басейн само през зимния период, и също така голяма просторна сауна, която е направена от липов материал.

Ние можем да предложим на нашите гости зеленчуци от нашата градина.

За удобството на нашите гости предлагаме и готвач за приготвяне на обеди и вечери срещу допълнително заплащане от 250 лв на ден. Ястията се приготвят с ваши продукти. Около селото са разположени множество изградени чешми с изворна вода. В селото се намира и най-старата църква в този район. В близост има много благоприятни еко пътеки за разходка.там се намира и връх стара голица.

Често задавани въпроси

Какъв е капацитетът на къщата за гости "Старата Голица"?

Капацитетът на къщата за гости „Старата Голица“ е 17 човека.

Какъв е разположението на къщата за гости "Старата Голица" и какви забележителностиима в близост?

Къщата за гости „Старата Голица“ се намира в село Голица, община Долни Чифлик, област Варна. В близост до селото има много изградени чешми с изворна вода. Също така, в селото се намира и най-старата църква в района. В околността има и множество еко пътеки за разходки, а връх Стара Голица е достъпен за посещение.

Какъв е графикът за настаняване и напускане на къщата за гости?

  • Настаняването в къщата за гости „Старата Голица“ е възможно след 14:00 часа и до 19:00 часа.
  • За напускане се изисква освобождаване на стаите до 12:00 часа.

Какви са опциите за хранене в къщата за гости? Има ли ресторант или съществува възможност за самостоятелно готвене?

В къщата за гости „Старата Голица“ има възможност за самостоятелно готвене. В близост до къщата е изградено просторно барбекю с професионално кухненско оборудване. Вътрешната част на барбекюто може да събере 24 човека, а извън него има голяма кошница, под която са поставени пейки и маси за 30 човека.